Lihapata

Paista paistisuikaleet öljyssä pintaruskeiksi.

Kaikki ainekset uunipataan.

Vettä maun mukaan.

Mausteiksi fondia, (laakerinlehti) ja paaaljon eri pippureita kokonaisina tai murskattuina.

Syödään sellaisenaan, tai perunan/riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g35g4.9kcal0.3g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Paprika, punainen35g9kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Herkkusieni 40g6.4kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Hillosipuli, Rainbow26g9kcal0.2g1.8g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Naudan sisäpaistisuikale, Atria140g154kcal29.4g0g3.5g0g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g2.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Häränlihafondi (Touch of taste), annos 15g2.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.6g2kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana714g463kcal64.2g17.8g13g5.6g
Valittu annoskoko357g231kcal32.1g8.9g6.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna179g116kcal16.1g4.5g3.3g1.4g
Arvot/100g100g65kcal9g2.5g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87604