Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 187g66kcal8.6g3.6g0.6g4.7g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 42g137kcal0.8g1.2g14.5g0g
Kevytmaito (Valio)42g19kcal1.3g2g0.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g42g150kcal11.6g0.8g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g874kcal56g15.4g63.2g9.4g
Valittu annoskoko358g437kcal28g7.7g31.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna179g218kcal14g3.9g15.8g2.4g
Arvot/100g100g122kcal7.8g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690