Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)98g39kcal1.7g8g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)98g34kcal1.6g6.7g0.1g1.4g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g63g54kcal3.1g10g0.2g4.6g
Pirkka naudan jauheliha 400g100g228kcal19g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g710kcal50.8g49.4g34.8g12g
Valittu annoskoko358g355kcal25.4g24.7g17.4g6g
Annoskoko puolitettuna179g178kcal12.7g12.4g8.7g3g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791