Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai112g415kcal5.6g35.9g28.1g2.2g
Pinaattipakaste 150g42g5.9kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 56g168kcal10.1g0.7g14g0g
Pinjansiemenet, Parrots14g87kcal4.1g1.8g7.7g0.5g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 56g48kcal1.7g2.5g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g42kcal3.7g0.1g3g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g1563kcal55.8g84g113g8.6g
Valittu annoskoko358g782kcal27.9g42g56.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna179g391kcal14g21g28.3g2.2g
Arvot/100g100g219kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218