Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g84g17kcal2.1g1g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g8g0.3g2.1g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g3kcal0.1g0.7g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.8g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 1.1g2.9kcal0.2g0.2g0g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g525kcal42.4g22.2g28.8g6.4g
Valittu annoskoko358g262kcal21.2g11.1g14.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna179g131kcal10.6g5.6g7.2g1.6g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267