Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 225g80kcal0.4g16g0.2g4.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 27g190kcal0.1g0g21.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g42g165kcal0.1g41g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Kaurahiutaleita(lidl)28g99kcal3.9g15.8g1.9g2.8g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g14g86kcal3.5g2g7g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g1366kcal19.8g175.6g61.4g18g
Valittu annoskoko358g683kcal9.9g87.8g30.7g9g
Annoskoko puolitettuna179g342kcal5g43.9g15.4g4.5g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258