Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)3.6g20kcal0g0g2.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai37g129kcal4.4g26.1g0.8g1.1g
Sokeri24g97kcal0g23.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu65g82kcal7.1g0.2g5.8g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus17g54kcal1.9g10.8g0.3g1.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen212g70kcal7g10.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g903kcal40.8g142.8g18.2g5g
Valittu annoskoko358g451kcal20.4g71.4g9.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna179g226kcal10.2g35.7g4.6g1.3g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230