Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit135g280kcal20.3g2.8g20.5g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)88g35kcal1.5g7.2g0.1g1.2g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g68g236kcal8.8g48.6g0.8g1.6g
Juustodippi, Pirkka 300g68g88kcal2.1g1.1g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana715g1277kcal65.4g119.4g59.4g5.6g
Valittu annoskoko358g639kcal32.7g59.7g29.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna179g319kcal16.4g29.9g14.9g1.4g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355217