Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)44g105kcal7.6g0g8.7g0g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)43g25kcal0.6g3.7g0.9g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g43g17kcal0.7g2.8g0.3g0.6g
Paprika punainen 15g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Banderos chunky salsa, annos 300g5.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 5.5g34kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.1g24kcal0.7g5g0.1g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 109g50kcal3.3g5.2g1.6g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 11g41kcal3g0g3.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 5.5g21kcal1.5g0g1.6g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g44g153kcal5.7g29.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g969kcal47.2g97.4g43.4g3.4g
Valittu annoskoko358g485kcal23.6g48.7g21.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna179g242kcal11.8g24.4g10.9g0.9g
Arvot/100g100g135kcal6.6g13.6g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255