Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g69g77kcal14.5g0g2.1g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g44g13kcal0.4g2.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g98g24kcal1.2g3.3g0.2g2.1g
Keräkaali, 100g142g34kcal1.7g4.8g0.3g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g362kcal35.6g20.4g12.6g10.2g
Valittu annoskoko358g181kcal17.8g10.2g6.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna179g90kcal8.9g5.1g3.2g2.6g
Arvot/100g100g51kcal5g2.8g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856