Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 18g57kcal2.6g3.2g2.3g6.6g
Vesi, vesijohtovesi 1121g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk640g172kcal3.8g33.9g1.3g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Peruna, vanha, kuorittu 544g414kcal10.2g84.4g1.1g5.4g
Paprika punainen 272g80kcal2.6g12.2g1.1g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g640g1089kcal121.7g0g64g0g
Ketsuppi, Heinz80g82kcal0.7g19.3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g3955kcal289.4g337.6g141g66g
Valittu annoskoko3576g1978kcal144.7g168.8g70.5g33g
Annoskoko puolitettuna1788g989kcal72.4g84.4g35.3g16.5g
Arvot/100g100g55kcal4g4.7g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019