Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)300g769kcal54.1g9.6g57.1g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g1442g1586kcal288.4g0g72.1g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g409g86kcal7.8g10.6g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)481g130kcal6.2g23.1g1g8.2g
Voi vähäsuolainen 72g523kcal0.9g0.3g58.6g0g
Soijakastike 72g44kcal3.7g6.8g0.1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g800g344kcal3.2g32.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g6963kcal728.6g166.4g380.2g16.4g
Valittu annoskoko3576g3481kcal364.3g83.2g190.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna1788g1741kcal182.2g41.6g95.1g4.1g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848