Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g312g998kcal31.2g202.8g6.2g32.8g
Vehnäjauho puolikarkea 312g1071kcal31.8g218.4g3.7g10.9g
Vesi816g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1584g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 528g732kcal66g1.6g51.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g5602kcal258g845.6g123.2g87.4g
Valittu annoskoko3576g2801kcal129g422.8g61.6g43.7g
Annoskoko puolitettuna1788g1401kcal64.5g211.4g30.8g21.9g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274