Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 81g715kcal0g0g80.8g0g
Oivariini, 60 (100g)84g461kcal0.8g0.8g50.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1197g4070kcal23.9g35.9g418.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1197g287kcal21.5g35.9g6g22.7g
Sipuli (kuorittu)419g113kcal5.4g20.1g0.8g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7152g11291kcal103.2g185.4g1113.6g59.6g
Valittu annoskoko3576g5646kcal51.6g92.7g556.8g29.8g
Annoskoko puolitettuna1788g2823kcal25.8g46.4g278.4g14.9g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957