Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g100g381kcal5.4g32g25g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Tomaatti 88g20kcal0.5g3g0.3g1.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 50g150kcal9g0.6g12.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots6.3g39kcal1.8g0.8g3.4g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 50g66kcal1.3g1.6g6g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Juusto, mozzarella 25g65kcal4.7g0g5.1g0g
Sipuli, tuore25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana716g1509kcal48.8g78.4g109.6g7g
Valittu annoskoko358g755kcal24.4g39.2g54.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna179g377kcal12.2g19.6g27.4g1.8g
Arvot/100g100g211kcal6.8g10.9g15.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905