Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino94g328kcal12.2g62.8g2.3g5.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g240kcal20.1g0g17.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g146g61kcal2.3g12.6g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)13g15kcal0.4g0.5g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g1378kcal77.8g152g49.6g11.2g
Valittu annoskoko359g689kcal38.9g76g24.8g5.6g
Annoskoko puolitettuna179g345kcal19.5g38g12.4g2.8g
Arvot/100g100g192kcal10.9g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511