Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 125g139kcal27g0g3.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 87g62kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g444kcal56.2g6.8g7.4g2g
Valittu annoskoko359g222kcal28.1g3.4g3.7g1g
Annoskoko puolitettuna179g111kcal14.1g1.7g1.9g0.5g
Arvot/100g100g62kcal7.8g0.9g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003