Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Kalaliemikuutio 4.1g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 23g17kcal1g2.9g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit94g122kcal2.8g1.9g12.2g0g
Purjosipuli38g7.1kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Paprika punainen 49g14kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Tonnikala öljyssä 105g200kcal28.5g0g9.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.3g46kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g840kcal68g18.6g55.8g4g
Valittu annoskoko358g420kcal34g9.3g27.9g2g
Annoskoko puolitettuna179g210kcal17g4.7g14g1g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080