Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 175g125kcal3.2g25.3g0.4g1.9g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g105g114kcal25.2g0.1g1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml44g66kcal0.9g1.1g6.6g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g35g30kcal0.5g1.5g2.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g670kcal59.6g56g21g4g
Valittu annoskoko359g335kcal29.8g28g10.5g2g
Annoskoko puolitettuna179g168kcal14.9g14g5.3g1g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046