Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)88g105kcal2.6g3.6g8.7g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)131g148kcal35.4g0g0.7g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)44g114kcal13.6g0g6.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.7g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g969kcal123g11.2g48g0.2g
Valittu annoskoko359g484kcal61.5g5.6g24g0.1g
Annoskoko puolitettuna179g242kcal30.8g2.8g12g0.1g
Arvot/100g100g135kcal17.1g1.6g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208813