Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g60g52kcal10.7g0.9g0.6g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)53g91kcal9.2g0g6.1g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g26g2.6kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kurkku 53g5.7kcal0.3g0.7g0.1g0.4g
Tomaatti 53g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g70g46kcal9.1g1.4g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore11g2.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g444kcal60.4g15.2g14.8g4.2g
Valittu annoskoko359g222kcal30.2g7.6g7.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna179g111kcal15.1g3.8g3.7g1.1g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573