Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%63g87kcal11.9g0g4.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g61g26kcal1g5.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g2.3g8.4kcal0g2.1g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g23g35kcal0.2g1.4g3g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g38g12kcal0.7g2.3g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g20g68kcal1.7g14.9g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g542kcal31g51.8g23.6g1.2g
Valittu annoskoko359g271kcal15.5g25.9g11.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna179g136kcal7.8g13g5.9g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193