Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2664g2984kcal586.1g0g79.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 167g116kcal2.1g18.8g2.1g6.5g
Jauheliha, sika-nauta 666g1475kcal116.6g0g113.2g0g
Mustapippuri 83g233kcal9.1g31.9g2.7g22.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7160g9616kcal1427.8g101.4g395.8g57.2g
Valittu annoskoko3580g4808kcal713.9g50.7g197.9g28.6g
Annoskoko puolitettuna1790g2404kcal357g25.4g99g14.3g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524