Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Perunajauhot,rainbow800g2592kcal0.8g648g0.8g11.2g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Mansikka 471g219kcal2.4g39.5g0.9g8.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g235g917kcal0g230.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 471g194kcal4.7g19.3g3.8g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7161g15945kcal237.8g3253.6g191.4g75.2g
Valittu annoskoko3580g7972kcal118.9g1626.8g95.7g37.6g
Annoskoko puolitettuna1790g3986kcal59.5g813.4g47.9g18.8g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386