Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g1798g5357kcal53.9g86.3g79.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)225g283kcal24.7g0.7g20.2g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g1348g4180kcal130.8g834.6g28.3g80.9g
Sokeri 108g438kcal0g107.8g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Voi 90g652kcal1.1g0.4g73.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g21820kcal421g2059.6g401.4g161.8g
Valittu annoskoko3582g10910kcal210.5g1029.8g200.7g80.9g
Annoskoko puolitettuna1791g5455kcal105.3g514.9g100.4g40.5g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975