Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g788g1340kcal157.6g0g78.8g0g
Peruna, uusi 585g455kcal9.9g94.2g1.2g5.9g
Sipuli kuivattu 23g61kcal2.4g7.9g0.4g7.9g
Keittojuurekset, apetit450g117kcal4.1g21.6g1.4g10.4g
Vesi, vesijohtovesi 1689g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g25g62kcal1.5g2.1g5.2g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g17g55kcal1.7g8.4g1.7g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g4180kcal354.4g268.4g177.4g51.8g
Valittu annoskoko3582g2090kcal177.2g134.2g88.7g25.9g
Annoskoko puolitettuna1791g1045kcal88.6g67.1g44.4g13g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125