Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado1059g487kcal6.4g116.5g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 991g336kcal20.4g42.8g2.1g25.3g
Parsa 834g129kcal10.7g10g1.7g12.5g
Ruokaöljy keskiarvo 90g796kcal0g0g90g0g
Hunaja 68g223kcal0.3g54.6g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 135g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea406g41kcal4.5g3.2g0.8g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g4082kcal85.4g458.6g189.2g85.6g
Valittu annoskoko3582g2041kcal42.7g229.3g94.6g42.8g
Annoskoko puolitettuna1791g1021kcal21.4g114.7g47.3g21.4g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739