Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)600g2101kcal76.8g418.3g11.4g19.2g
Atria kevyt jauheliha700g1190kcal133g0g70g0g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)98g353kcal5.4g74.5g3.4g5.4g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio33g92kcal3.1g5.9g6.3g0.2g
Mozzarella juustoraaste, valio150g435kcal39g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7164g8343kcal514.6g997.4g245.2g49.6g
Valittu annoskoko3582g4171kcal257.3g498.7g122.6g24.8g
Annoskoko puolitettuna1791g2086kcal128.7g249.4g61.3g12.4g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358