Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2657g1222kcal85g127.5g39.9g0g
Mannasuurimo tumma 266g821kcal27.1g157.8g4.8g14.6g
Kananmuna kuoreton 292g417kcal36.5g0.9g30g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g128g510kcal0g126.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai175g614kcal21g124.5g3.7g5.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g43g132kcal4.7g25.5g3g11.9g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g7720kcal348.6g1125g194.6g63.6g
Valittu annoskoko3584g3860kcal174.3g562.5g97.3g31.8g
Annoskoko puolitettuna1792g1930kcal87.2g281.3g48.7g15.9g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888