Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1014g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 293g883kcal0.3g217.1g0g0g
Hiiva 56g42kcal7.4g0.6g0.2g3.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 282g857kcal24.7g156.1g5.4g39.2g
Grahamjauho 564g1848kcal59.5g342.1g12.4g55.8g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g1353g4734kcal182.6g887.2g39.2g74.4g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g16727kcal549g3206.2g114.4g346.6g
Valittu annoskoko3584g8364kcal274.5g1603.1g57.2g173.3g
Annoskoko puolitettuna1792g4182kcal137.3g801.6g28.6g86.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646