Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1211g4155kcal123.4g847.7g14.5g42.4g
Sokeri 594g2410kcal0g593.2g0g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka23g93kcal0g23.1g0g0g
Rypsiöljy 524g4634kcal0g0g524g0g
Mustikka metsä- 1118g492kcal5.6g71.5g6.7g36.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 44g148kcal0g36.1g0g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g47g182kcal0g45.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g24310kcal260.4g3252g1090.4g160g
Valittu annoskoko3584g12155kcal130.2g1626g545.2g80g
Annoskoko puolitettuna1792g6077kcal65.1g813g272.6g40g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746