Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 773g1103kcal96.7g2.3g79.3g0g
Sokeri 598g2425kcal0g596.9g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai52g181kcal6.2g36.7g1.1g1.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 211g706kcal0.1g172.1g0.1g3g
Kaakao (Oboy, original)35g130kcal1.3g28.8g0.9g1.9g
Liivate 53g184kcal45.1g0g0.1g0g
Flora vispi 20%703g1547kcal21.1g35.1g140.6g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g352g1641kcal9.8g224.9g77.3g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen105g575kcal11.6g51.7g34.8g1.7g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 703g241kcal21.5g35.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g17465kcal426.8g2367.2g669.8g16.8g
Valittu annoskoko3584g8733kcal213.4g1183.6g334.9g8.4g
Annoskoko puolitettuna1792g4366kcal106.7g591.8g167.5g4.2g
Arvot/100g100g244kcal6g33g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203376