Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Sokeri 714g2898kcal0g713.3g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)560g4032kcal4.5g4.5g448g0g
Vehnäjauho puolikarkea 728g2498kcal74.2g509.6g8.7g25.5g
Leivinjauhe 28g49kcal1.5g10.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 280g128kcal8.4g13.4g4.2g0g
Sokeri 238g966kcal0g237.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g192kcal5.7g39.2g0.7g2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 84g38kcal2.5g4g1.3g0g
Mantelilastu (A la meira)280g1680kcal67.2g18.5g151.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g26720kcal482g3105.4g1354.4g55.2g
Valittu annoskoko3584g13360kcal241g1552.7g677.2g27.6g
Annoskoko puolitettuna1792g6680kcal120.5g776.4g338.6g13.8g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928