Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g1664g9335kcal161.4g532.5g682.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g640g2176kcal12.8g19.2g224g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g1280g7680kcal268.8g88.3g704g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g38382kcal886g1280g3220.4g0g
Valittu annoskoko3584g19191kcal443g640g1610.2g0g
Annoskoko puolitettuna1792g9596kcal221.5g320g805.1g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104