Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 364g47kcal4.1g3.6g0.7g4.4g
Ruohosipuli 56g13kcal0.8g1g0.3g1.3g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 644g857kcal54.4g113.3g12.9g32.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 560g359kcal17.9g27g19.6g0.1g
Fetajuusto arla 8% (100g)560g840kcal89.6g22.4g44.8g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1218g667kcal19.4g159.7g2.1g10.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 42g8.4kcal0.3g1.3g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g6146kcal375.8g667.4g217.2g102.2g
Valittu annoskoko3584g3073kcal187.9g333.7g108.6g51.1g
Annoskoko puolitettuna1792g1536kcal94g166.9g54.3g25.6g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964