Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g22g62kcal3.3g0.7g5.1g0g
Jasmiiniriisi, pirkka200g700kcal14g160g1.6g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)600g1242kcal90g12.6g91.2g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g10g3kcal0.1g1.1g0g0.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)20g14kcal0.1g1.9g0.8g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)360g288kcal59.8g0g3.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g360g73kcal2.2g13.7g1.1g5g
Tilli mauste10g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7176g4767kcal339.2g380.2g207g10.6g
Valittu annoskoko3588g2383kcal169.6g190.1g103.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna1794g1192kcal84.8g95.1g51.8g2.7g
Arvot/100g100g66kcal4.7g5.3g2.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253