Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 125g139kcal27.1g0g3.2g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 88g62kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana718g445kcal56.6g6.8g7.8g2g
Valittu annoskoko359g223kcal28.3g3.4g3.9g1g
Annoskoko puolitettuna180g111kcal14.2g1.7g2g0.5g
Arvot/100g100g62kcal7.9g0.9g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003