Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)455g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen525g184kcal1g43g0.5g7.9g
Kalaliemikuutio 23g71kcal2.3g7.9g3.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Katkarapu 583g399kcal84.2g0g6.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%583g496kcal5.8g26.2g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7182g2594kcal202g205.4g104g32.8g
Valittu annoskoko3591g1297kcal101g102.7g52g16.4g
Annoskoko puolitettuna1796g649kcal50.5g51.4g26g8.2g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181