Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g901g541kcal13.5g117.1g0.9g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit150g39kcal1.4g7.2g0.5g3.5g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Ahven 556g469kcal94.8g0g9.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g376g451kcal12.8g13.5g37.5g0g
Kalaliemikuutio 17g50kcal1.7g5.6g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7182g3153kcal250.6g295.4g101.6g26.6g
Valittu annoskoko3591g1577kcal125.3g147.7g50.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna1796g788kcal62.7g73.9g25.4g6.7g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622