Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto188g525kcal35.6g0g41.3g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g600g252kcal9.6g51.6g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.5g6.6g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g375g101kcal3g19.1g1.5g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7188g4058kcal338.4g170.6g221.8g32.8g
Valittu annoskoko3594g2029kcal169.2g85.3g110.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna1797g1015kcal84.6g42.7g55.5g8.2g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757