Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 488g141kcal4.9g22.4g1.5g8.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Selleri, annos 50g225g32kcal2.3g6.8g0g0g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 345g59kcal7.2g0.7g1g8.3g
Pekoni rasvainen 210g790kcal25.2g0g77.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7188g3388kcal152g161.4g228.6g59.6g
Valittu annoskoko3594g1694kcal76g80.7g114.3g29.8g
Annoskoko puolitettuna1797g847kcal38g40.4g57.2g14.9g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435208