Juustoinen broilerikeitto

Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 719 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 833g634kcal15.7g129.1g1.7g8.3g
Porkkana 417g136kcal2.6g23.2g0.8g10.6g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Paprika keltainen 83g25kcal0.8g4.2g0.2g1.7g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)500g650kcal90g11g30.5g0.5g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi13g41kcal0.6g1.9g3.5g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g167g267kcal13.3g8.3g20g2.5g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g167g283kcal5.8g9.2g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7190g4174kcal261.8g389.8g164g52.8g
Valittu annoskoko3595g2087kcal130.9g194.9g82g26.4g
Annoskoko puolitettuna1798g1044kcal65.5g97.5g41g13.2g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.4g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311964