Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g11g54kcal0.9g3.1g4.2g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g7.4g54kcal0.1g0.1g6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton0.9g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g310kcal4.6g7.8g29g1.2g
Valittu annoskoko36g155kcal2.3g3.9g14.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna18g78kcal1.2g2g7.3g0.3g
Arvot/100g100g432kcal6.4g10.9g40.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347