Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12.1g0g
Sokeri 4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)2.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g363kcal3.2g31.4g24.6g1g
Valittu annoskoko36g181kcal1.6g15.7g12.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g91kcal0.8g7.9g6.2g0.3g
Arvot/100g100g505kcal4.5g43.7g34.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591