Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g5.8g3.5kcal0.6g0.3g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 1.5g5.5kcal0g0.1g0.6g0g
Sokeri 5g20kcal0g4.9g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g4.7g20kcal0.2g3.1g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Kaurahiutale 11g39kcal1.5g6g0.8g1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.4g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g210kcal5.6g35.6g4.2g2.2g
Valittu annoskoko36g105kcal2.8g17.8g2.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna18g52kcal1.4g8.9g1.1g0.6g
Arvot/100g100g290kcal7.7g49.2g5.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333