Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)26g11kcal2.5g0.4g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g5.7g22kcal0.1g5.4g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.8g29kcal1.1g0.3g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g122kcal7.4g12.2g5.2g0g
Valittu annoskoko36g61kcal3.7g6.1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna18g31kcal1.9g3.1g1.3g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689