Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.9g8.9kcal0g2.2g0g0g
Hiiva 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.8g8.6kcal0.2g1.6g0.1g0.4g
Grahamjauho 5.7g19kcal0.6g3.4g0.1g0.6g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g14g48kcal1.8g8.9g0.4g0.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g168kcal5.4g32.2g1.2g3.4g
Valittu annoskoko36g84kcal2.7g16.1g0.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna18g42kcal1.4g8.1g0.3g0.9g
Arvot/100g100g233kcal7.5g44.7g1.7g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646