Kaura-karpalokeksit

Sekoita kuivat aineet, sitten sulatettu rasva ja lopuksi muna ja karpalot.

Kokkareita pellille ja paista 225 asteessa n. 8 min. Karpalot voi jättää pois tai laittaa tilalle rusinoita/korintteja.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl10g34kcal1.4g5.6g0.7g1.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 8.3g44kcal0g0g5g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.6g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g4.1g15kcal0g3.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g268kcal4.4g35.4g12.4g2.8g
Valittu annoskoko36g134kcal2.2g17.7g6.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna18g67kcal1.1g8.9g3.1g0.7g
Arvot/100g100g372kcal6.1g49.2g17.2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122658