Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Mustikka metsä- 11g4.9kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g244kcal2.6g32.8g11g1.6g
Valittu annoskoko36g122kcal1.3g16.4g5.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g61kcal0.7g8.2g2.8g0.4g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.6g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746