Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g19g36kcal2.8g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Korppujauho 3.1g12kcal0.3g2.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g117kcal7g7.6g6.4g0.8g
Valittu annoskoko36g59kcal3.5g3.8g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal1.8g1.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g164kcal9.7g10.6g8.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857